Over ons

Over Stuhrman

Stuhrman heeft een duidelijke missie. Het aanbieden van kwalitatieve en betaalbare wielladers voor het veelzijdige werk op boerderijen, in stallen, in tuinen en parken en op maneges. Het aanbod van wielladers is divers en afgestemd op de wensen van de praktijk. Stuhrman biedt haar wielladers aan via een geselecteerd dealernetwerk.  Hierdoor is kennis en service altijd in de buurt.

Kwaliteit

 Bij Stuhrman erkennen we de behoefte bij professionals voor een praktische, veelzijdige, krachtige wiellader. Dit hebben we vertaald in een aanbod van functionele wielladers die beschikken over een modern en veelzijdig motorprogramma, een solide aandrijvingslijn, actuele hydrolische techniek en een uitgebreid aanbod aan accessoires. Deze combinatie garandeert een wiellader aanbod dat veelzijdig inzetbaar is. Op boerderijen, op maneges, bij hoveniers, op werkplaatsen en in de bouw.

 

Toepassingen

Dankzij de praktische inzetbaarheid, zijn Stuhrman wielloaders ideaal voor het gebruik op boerderijen,
stallen, in park en tuin en in maneges. Het aanbod aan aanbouwdelen maakt de Stuhrman wielloaders multi inzetbaar. En, er is een Stuhrman wielloader voor elke behoefte. Van het aantrekkelijk geprijsde instapmodel, de Stuhrman 106A, tot en met de veelzijdige krachtpatser, de Stuhrman 216A.

Garantie & veiligheid

Op elke Stuhrman wordt standaard fabrieksgarantie gegeven. Schade veroorzaakt door ongevallen, overschrijding van de laadlimiet of door ondeskundig gebruik zijn uitgesloten. Stuhrman streeft naar ‘veilig werken’. Bij aanschaf wordt aandacht besteed aan een professioneel en veilige inzet van de Stuhrman wiellader. Ter bescherming van uzelf of voor anderen die op uw werkterrein actief zijn.

Over ons

Stuhrman staat bekend om zijn praktische en veelzijdige wielladers. Uitgevoerd met een krachtig en toch zuinig motorenprogramma en een breed aanbod aan aanbouwdelen. Daarom zijn Stuhrman wielladers populair op elke plek waar gewerkt wordt.

Info

+31 85 78 28 747

Info@stuhrman.nl

Stipdonk 36, 5715 PD Lierop